Аеропорт

Аеропорт "Львів" повідомляє про затримку трьох рейсів через аварію Ан-12

Укрінформ
У Міжнародному аеропорту "Львів" через аварію вантажного літака Ан-12 у с.Сокільники було тимчасово закрито злітно-посадкову смугу. У зв'язку з цим три авіарейси було затримано. Ще два рейси було перенаправлено до інших аеропортів.

Про це повідомляє пресслужба львівського летовища.

"Затримані рейси: WIZZ WZZ6769 Львів-Берлін: планований виліт 09-30, фактичний виліт 11-22, затримка 01-52. BUKOVYNA BKV2095 Львів-Хургада: планований виліт 10-15, фактичний виліт 13-50, затримка 03-35. АЗУРЕЙР UTN3211 Львів-Анталія: планований виліт 11-20, фактичний виліт 12-29, затримка 01-09", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у зв’язку із закриттям ЗПС до 10.00 в інші аеропорти було перенаправлено два рейси: BUKOVYNA BKV2080 Шарм-Ель-Шейх-Львів - у Бориспіль (вилетів з Борисполя об 11.12) та VVA1118 Дніпро-Львів - в Івано-Франківськ (вилетів об 11.32).

Читайте також: Поблизу аеропорту "Львів" аварійно сів Ан-12: п'ятеро загиблих

У повідомленні зазначається, що після відкриття злітно-посадкової смуги два перенаправлені рейси повернулися в аеропорт "Львів".

Зараз аеропорт працює в штатному режимі, усі рейси відбуваються за розкладом, додали у пресслужбі летовища.

Раніше авіакомпанія МАУ заявила, що через запізнення її рейсу PS034 Львів – Київ 91 пасажир пропустив стикування в аеропорту "Бориспіль" з рейсами до Нью-Йорка, Пекіна, Відня, Гельсінкі, Стамбула, Мюнхена, Парижа, Тель-Авіва, Риму, Ларнаки, Мілана, Афін, Брюсселя, Дюссельдорфа, Франкфурта, Копенгагена, Тбілісі, Єревана, Харкова та Одеси. У МАУ пообіцяли безкоштовно переоформити квитки пасажирам. А тим, хто буде змушений затриматися у Києві, - забезпечити розміщення в готелі, харчування та трансфер. 

Читайте також: Катастрофа Ан-12: назвали дві ймовірні причини трагедії

Вранці 4 жовтня при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів" зник з радару транспортний літак Ан-12, який здійснював політ з Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина).

Він здійснив аварійну посадку неподалік с. Сокільники Пустомитівського району. На борту літака перебувало 8 осіб: 7 членів екіпажу та 1 супроводжуюча особа. П'ятеро людей загинули, ще трьох госпіталізували. Їхній стан оцінюється як важкий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-