Будівельні роботи на КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» планують завершити вже у листопаді

Будівельні роботи на КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» планують завершити вже у листопаді

Фото
Укрінформ
На контрольно-пропускні пункти «Каланчак» та «Чонгар» доставили будівельну техніку та персонал, також облаштували будівельний майданчик.

Про це у Facebook повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

“Про розбудову контрольно-пропускних пунктів «Каланчак» та «Чонгар» говорили два роки. Весь цей час окрім розмов нічого не відбувалось. Тільки зараз розпочато будівництво, яке має завершитись вже цього листопада. Наразі доставили будівельну техніку та персонал, також облаштували будівельний майданчик, перенесли споруди, обладнання та мережі. А також будуються режимна та сервісна зони. Облаштування сервісної зони включає в себе центр надання адміністративних послуг, автостанцію та будівлю для відпочинку водіїв”, - написав глава уряду.

Будівництво КПВВ "Чонгар" / Фото: Дмитро Стаховський, Укрінформ

Читайте також: Завдяки Укрзалізниці на будівництві КПВВ зекономлять третину коштів - Криклій

Він додав, що коли говоримо про ставлення держави до громадян, всім завжди до вподоби приклади Ізраїлю та США, в яких життя одного громадянина є цінністю для держави. Супердержави, які борються за кожного. Навіть за одного громадянина. Прем’єр підкреслив, що громадяни України, які внаслідок обставин перебувають на окупованих територіях, не мають принижуватись у чергах і мають отримувати ті послуги від своєї держави, яких вони потребують.

“Ми не відновлюємо жодного сполучення з тимчасово окупованим Кримом. З автостанції в сервісній зоні рейси на окуповані території не здійснюватимуться. Легальні перевізники доставлятимуть пасажирів виключно на підконтрольні Україні території”, - наголосив Гончарук.

Як повідомляв Укрінформ, пресслужба ДПСУ заявила про початок будівельних робіт на КПВВ "Чонгар" і "Каланчак" з понеділка, 23 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-