У Житомирі відбудеться форум регіонів за участі Зеленського та Лукашенка

У Житомирі відбудеться форум регіонів за участі Зеленського та Лукашенка

Укрінформ
У Житомирі 3-4 жовтня триватиме Другий форум регіонів України та Білорусі, участь в якому візьмуть президенти обох держав.

Про план заходів повідомляє Житомирська облдержадміністрація.

«3 жовтня у Житомирі стартує масштабна подія – Другий форум регіонів України та Республіки Білорусь, в рамках якого пройде екофорум, круглий стіл та виставка сучасних технологій. Майданчиками цих подій стануть вищі навчальні заклади області», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Житомирському національному агроекологічному університеті пройде екофорум, у Житомирському державному університеті ім. І.Франка відбудеться круглий стіл «Збереження мовного, культурного та природного середовища транскордонних територій: історія та сучасність», в державному університеті «Житомирська політехніка» – фестиваль технологій, науки та космосу «Space Tech Fest 2019».

У четвер, 3 жовтня, у Житомирі відбудуться 8-ме засідання Українсько-білоруської консультативної ради ділового співробітництва та переговори між представниками українських та білоруських компаній, офіційна зустріч голів регіонів України та Республіки Білорусь з головою ОДА, круглий стіл «Розвиток річкового судноплавства на річках Дніпро та Прип’ять» та концерт дружби.

Натомість у Бердичеві триватиме засідання Українсько-білоруської робочої групи для розв'язання проблемних питань взаємного товарообігу в частині використання ветеринарно-санітарних заходів.

Читайте також: В Офісі Президента підтвердили участь Зеленського й Лукашенка у форумі регіонів у Житомирі

У п’ятницю, 4 жовтня, пройде пленарне засідання форуму за участі президентів України Володимира Зеленського та Білорусі Олександра Лукашенка.

Крім того, на пішохідній вулиці Михайлівській упродовж двох днів триватиме ярмарок продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва України та Білорусі, а на Майдані Соборному – виставка великогабаритної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-