У Черкасах після труєння бліх госпіталізували двох дорослих і п'ятьох дітей

У Черкасах після труєння бліх госпіталізували двох дорослих і п'ятьох дітей

Укрінформ
У місті Черкаси на вулиці Крилова у багатоквартирному будинку зафіксовано отруєння невідомою речовиною, 24 людини звернулися за допомогою до медиків.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Facebook Комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

“За попередньою інформацією, в будинку труїли бліх. Після цього людям почало ставати зле. На місці події працювало 7 бригад екстреної медичної допомоги. Медики оглядали постраждалих, надавали професійну допомогу. Всього зафіксовано 24 звернення. Двох дорослих доправили в 3-ю міську лікарню, а п’ятьох дітей - в Черкаську обласну дитячу лікарню”, - йдеться в повідомленні.

Керівник компанії «Нова якість» Андрій Бортник, яка обслуговує більшість багатоповерхівок, підтвердив, що в будинку по вулиці Крилова дійсно проводилася дезінсекція підвалів, проте все робилося відповідно до норм, як і в решті будинків Черкас.

Читайте також: Масове отруєння в одеській школі: комісія знайшла прострочені й заморожені продукти

“Речовина, з якою працює бригада дезінсекції, безпечна для людей та відповідає всім санітарним норма. Маємо всі дозволи та сертифікати. Наразі ми проводимо власну перевірку, щоб з’ясувати обставини”, – сказав Андрій Бортник виданню Прочерк.

Раніше сьогодні повідомлялося, що у Черкасах після проведених у під’їзді багатоповерхівки робіт з хімічного знищення комах виникла загроза отруєння, тому з будинку людей евакуювали. Рятувальники працювали в індивідуальних засобах захисту органів дихання та спеціальних костюмах. На місці події працювали 6 карет швидкої медичної допомоги. Медики оглядали потерпілих та оцінювали загальний стан мешканців будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-