Зіткнення бензовоза та автобуса: сім’ї загиблих отримають по 50 тисяч від Житомирської мерії

Зіткнення бензовоза та автобуса: сім’ї загиблих отримають по 50 тисяч від Житомирської мерії

Укрінформ
На позачерговій сесії Житомирська міська рада виділила кошти для матеріальної допомоги сім'ям загиблих та постраждалих в автокатастрофі працівників КП«Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» - по 50 тис. грн і 10 тис. грн відповідно.

Про це повідомляє сайт міської ради.

“На початку засідання депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять 9 загиблих внаслідок аварії поблизу с. Пилиповичі Новоград-Волинського району, яка сталася у ніч на 23 вересня. Депутати міської ради проголосували за внесення змін до комплексної Програми соціального захисту населення Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2016 - 2020 роки та місцевого бюджету. Так, для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих у програмі передбачили 450 тис. грн, а на лікування 10 травмованих внаслідок аварії – 100 тис. грн”, - йдеться в повідомленні.

Міський голова Сергій Сухомлин зауважив, що Житомирська міська рада забезпечить всебічну підтримку родинам загиблих в організації поховання.

Читайте також: Смертельна ДТП на Житомирщині: поліція затримала водія вантажівки

Як повідомляв Укрінформ, ДТП трапилось через зіткнення бензовоза та автобуса, у якому з відпочинку у Карпатах повертались працівники «ТТУ». У поїздці, окрім працівників «ТТУ», були і члени їх родин. Внаслідок аварії загинули шестеро працівників «Трамвайно-тролейбусного управління» та троє членів їх родин. 10 працівників були госпіталізовані.

Розпорядженням міського голови, 23-25 вересня 2019 року оголошено жалобу за загиблими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-