В Усть-Путильській громаді відкрили поліцейську станцію

В Усть-Путильській громаді відкрили поліцейську станцію

Децентралізація
Укрінформ
В Усть-Путильській ОТГ в Чернівецькій області відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме шість сіл об’єднаної громади - Усть-Путила, Бісків, Шпетки, Мариничі, Бисків, Петраші - та ще два, які поки не входять до складу жодної ОТГ.

Про це повідомляє Чернівецький Центр розвитку місцевого самоврядування.

"Микола Бечка – дільничний офіцер поліції громади. Тепер він має окреме приміщення для прийому громадян, яке розташовується в Усть-Путильському будинку культури на першому поверсі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, громада здійснила ремонт кабінету, облаштувала безбар’єрний доступ. Поступово буде облагороджено і подвір’я поруч, адже в будинку культури розміщуються і бібліотека, і нещодавно відкрита музична школа, і частина апарату управління ради.

"Навесні цього року ми відкривали місцеву пожежну станцію, основу якої складають наші волонтери. Зараз же приємно, що співпраця між поліцією та нашою громадою дозволила відкриту поліцейську станцію. Намагаємось робити життя наших громадян безпечнішим та комфортнішим", - зазначила у привітанні Наталія Фрей, в. о. голови Усть-Путильської ОТГ.

Читайте також: На Сумщині створили ще одну ОТГ — Охтирську

Про комфортність надання послуг згадав і Віктор Лащак, радник з муніципальних послуг Чернівецького Центру розвитку місцевого самоврядування Програми "U-LEAD з Європою", адже Усть-Путильська ОТГ є серед переможців фази впровадження Програми U-LEAD з покращення якості надання адмінпослуг.

"Сподіваюсь, що цього року це не останнє відкриття у вашій громаді і вже за два місяці ми перерізатимемо стрічки до Усть-Путильського ЦНАПу", - підкреслив Лащак.

Повідомляється, що ЦНАП розташовуватиметься у приміщенні сільської ради, поруч з будинком культури. Тут вже завершують ремонтні роботи.

 Фото: lgdc.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-