На кордоні з Румунією відкрили новий пункт пропуску з поромною переправою

На кордоні з Румунією відкрили новий пункт пропуску з поромною переправою

Фото
Укрінформ
На українсько-румунському кордоні 23 вересня у тестовому режимі запрацював пункт пропуску “Орлівка” для поромного сполучення.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

“Перших 20 пасажирів та 3 транспортні засоби пропустили через державний кордон учора прикордонники Ізмаїльського загону під час тестового випробовування роботи поромного комплексу “Орлівка”, - йдеться у повідомленні.

Пункт пропуску “Орлівка” на кордоні з Румунією/Фото: dpsu.gov.ua

Зазначається, що із завданнями українські охоронці кордону впорались. Оформлення осіб та транспортних засобів пройшло у раніше заявлені часові показники та без технічних затримок. Під час здійснення контрольних заходів прикордонники ще раз протестували роботу технічних засобів, а також перевірили організацію взаємодії зі співробітниками контролюючих служб та поромного комплексу.

Читайте також: Дуда обіцяє сприяти у відкритті пункту пропуску на кордоні з Україною

“Укомплектованість підрозділу, який безпосередньо виконуватиме завдання з охорони державного кордону у цьому пункті пропуску дозволяє виконувати завдання за призначенням, проте, кожен, хто бажає охороняти держрубежі нашої країни, може приєднатись до команди професіоналів та стати військовослужбовцем за контрактом”, - додають у ДПСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-