ДТП з маршруткою під Одесою: двох постраждалих перевели з реанімації

ДТП з маршруткою під Одесою: двох постраждалих перевели з реанімації

Укрінформ
Стан здоров'я чотирьох потерпілих у суботній ДТП на 12-у кілометрі автотраси Одеса - Білгород-Дністровський поліпшується. Двох із них уже переведено з реанімаційного відділення обласної лікарні.
Про це в. о. директора департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації Оксана Рокунець-Сорочан доповіла 23 вересня на засіданні обласної комісії з техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням в.о. голови ОДА Світлани Шаталової, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стан здоров'я більшості постраждалих у суботньому ДТП на трасі Білгород-Дністровський - Одеса поліпшився. Двох потерпілих уже переведено з реанімаційного відділення обласної лікарні у палати травматологічного та нейрохірургічного відділення. Водій вантажівки, що зіткнулась із мікроавтобусом, перебуває у травматології, а от стан четвертої потерпілої, яку доправили до міськлікарні № 11, поки залишається тяжким. Однак у цілому стан постраждалих у ДТП має позитивну динаміку", - зазначила Рокунець-Сорочан.

Головуюча на засіданні комісії Шаталова дала вказівку департаменту охорони здоров'я забезпечити необхідне фінансування для лікування всіх потерпілих, які перебувають у лікарнях.

Також в.о. голови ОДА доручила керівництву правоохоронних органів невідкладно надати інформацію ОДА про кожного постраждалого. "Не треба чекати, поки вирішать питання компенсацій автотранспортні компанії, чиї автомобілі стали учасниками ДТП, і страхова компанія", - резюмувала Шаталова.

Читайте також: Кривава ДТП на Одещині: до лікарні доправили чотирьох потерпілих

Як повідомлялося, правоохоронці ведуть розслідування обставин масштабної ДТП, що сталася 21 вересня в Овідіопольському районі, притягнуто до відповідальності водія вантажного автомобіля, що зіткнувся з мікроавтобусом, який рухався за маршрутом Нова Долина - Одеса.

Одеська облдержадміністрація оголосила понеділок, 23 вересня, днем ​​жалоби за дев'ятьма загиблими у результаті дорожньо-транспортної пригоди в Овідіопольському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-