На Одещині - день жалоби за загиблими в ДТП з маршруткою

На Одещині - день жалоби за загиблими в ДТП з маршруткою

Документ
Укрінформ
Одеська обласна державна адміністрація оголосила понеділок, 23 вересня, днем ​​жалоби за дев'ятьма загиблими у результаті дорожньо-транспортної пригоди в Овідіопольському районі.
Розпорядження №1135/А-2019 підписала в.о. голови ОДА Світлана Шаталова.

"У зв'язку з трагедією, що сталася 21 вересня і призвела до загибелі людей, оголосити 23 вересня днем жалоби за загиблими. Приспустити Державний прапор України на будинках і спорудах державної влади і місцевого самоврядування. держпідприємств, установ та організацій", - йдеться у документі.

Варто зазначити, що о 10-й годині 23 вересня в ОДА розпочалось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням в.о. голови Одеської облдержадміністрації Шаталової щодо обставин ДТП, яке спричинило загибель людей на 12-му кілометрі траси Одеса-Білгород-Дністровський.

Читайте також: ДТП з дев’ятьма загиблими під Одесою: поліція затримала водія фури

Як повідомлялося, правоохоронці ведуть розслідування обставин масштабної ДТП, що сталася між селами Нова Долина та Прилиманським під Одесою, притягнуто до відповідальності водія вантажного автомобіля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-