Взяв дідів Volkswagen і в’їхав у дерево: загинув підліток-водій і троє його пасажирів

Взяв дідів Volkswagen і в’їхав у дерево: загинув підліток-водій і троє його пасажирів

Фото
Укрінформ
У Чернігові вночі на мокрій дорозі водій не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом, внаслідок чого він та троє пасажирів загинули на місці події.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

"Як виявилося, автівка зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися живою, вона госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кривава ДТП на Одещині: до лікарні доправили чотирьох потерпілих

Слідство попередньо встановило, що підліток взяв дідів легковик Volkswagen Passat, зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопчина планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорбу на мокрій дорозі він не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини.

Читайте також: ДТП з дев’ятьма загиблими під Одесою: поліція затримала водія фури

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Як повідомляв Укрінформ, 22 вересня увечері на 250 км автодороги Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та автобуса. У результаті 9 людей загинули, ще 10 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-