На Харківщині ревнивець стріляв у суперника і намагався спалити два будинки

На Харківщині ревнивець стріляв у суперника і намагався спалити два будинки

Укрінформ
Мешканець села Першотравневе Зміївського району через ревнощі скоїв замах на вбивство, підпалив два будинки та намагався покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"Напередодні до Зміївського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вночі в селі Першотравневе невідомий чоловік стріляв зі зброї та підпалив два будинки, а після вчинення злочинів намагався покінчити життя самогубством. Наразі він перебуває у лікарні, стан стабільний", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 32-річний місцевий мешканець вирішив убити 31-річного чоловіка, приревнувавши до нього свою дружину.. Чоловік завчасно придбав гладкоствольну мисливську рушницю, приїхав до будинку, де мешкає суперник, і розпочав із ним сварку через вікно. Потім направив на нього зброю і зробив прицільний постріл, але чоловік встиг сховатися за будівлю.

Читайте також: У Чернівцях п’яний водій “влетів” у будинок і влаштував стрілянину

Після цього зловмисник узяв каністру із легкозаймистою сумішшю, облив нею двері і стіни будинку суперника та підпалив. Він також навідався до будинку батьків потерпілого, де той залишив автомобіль, облив легкозаймистою сумішшю будинок і автівку та підпалив.

Потім зловмисник повернувся до себе додому та намагався звезти рахунки з життям, та лише прострелив собі плече.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство), ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) КК України. Покарання передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Речові докази вилучені. Слідчі дії тривають.

Читайте також: В Одесі авто в'їхало у натовп протестувальників, є постраждалі

У мережі вже з'явилась інформація про те, що батько потерпілого - священник місцевої церкви - звернувся до мирян про допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-