Поліція відпустила затриманих на Львівщині учасників акції блокування вагонів

Поліція відпустила затриманих на Львівщині учасників акції блокування вагонів

Укрінформ
Затриманих на Львівщині учасників акції з блокування вагонів із вугіллям відпустили з поліції.

Про це повідомляється на сторінці "Штабу блокади торгівлі з окупантами" у Facebook.

У дописі з посиланням на Семена Семенченка, який також був серед затриманих, ідеться: "Всіх затриманих вдалося витягнути з поліції. Мене теж відпустили. Склали протокол адміністративного правопорушення".

Зазначається також, що постраждалим була надана медична допомога.

Читайте також: Блокування вагонів з російським вугіллям: затримали 28 учасників акції

Водночас, очільник поліції Львівщини Василь Віконський звернувся до представників органів місцевого самоврядування та керівництва вугільного підприємства у зв‘язку з блокуванням залізничної колії.

«Враховуючи, що питання переросло в політичну площину, звертаюся до місцевої влади та керівництва вугільного підприємства негайно вирішити свої спірні питання. Поліція розблокувала шляхи, тепер ви повинні знайти розв'язання проблеми. Запрошені до поліції громадяни будуть встановлені, порушники оштрафовані та всіх їх відпустять», – наголосив полковник Віконський, якого цитує пресслужба обласної поліції.

Читайте також: На Львівщині порушили справу через блокування вагонів із вугіллям

Як повідомлялося, у Сокальське відділення поліції 21 вересня надійшла заява від керівництва одного з вугільних підприємств району про те, що в селі Сілець на залізничній колії станції Соснівка невідомі особи здійснюють блокування вагонів, завантажених вугіллям.

На вимоги правоохоронців блокувальники не реагували, поліція застосувала заходи примусу, оскільки вони чинили фізичний спротив. Було затримано 28 правопорушників і доправлено до відділку поліції.

Під час заходів з розблокування руху поїздів постраждало восьмеро поліціянтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-