Кривава ДТП на Одещині: до лікарні доправили чотирьох потерпілих

Кривава ДТП на Одещині: до лікарні доправили чотирьох потерпілих

Укрінформ
Слідчі продовжують працювати на місці масштабної ДТП на 12-у кілометрі траси Одеса - Білгород-Дністровський, внаслідок якої загинули дев'ять осіб, 4 потерпілих доправлено до лікарні. Раніше була інформація про двох травмованих.

"Подія сталася між селами Нова Долина та Прилиманським. Працює слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод, що встановлює всі обставини події", - йдеться в повідомленні.

Поліція попереджає водіїв, що на цій ділянці дороги Овідіополь-Одеса у зв’язку із ДТП ускладнено рух транспорту.

За словами керівника відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУ НП в області Вадима Барановського, "кримінальне провадження за фактом загибелі і травмування людей здійснюється за ознаками ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України".

Барановський уточнив, що внаслідок зіткнення рейсового автобуса №52 Mercedes-Sprinter, що рухався за маршрутом "Овідіополь - Одеса", з автопотягом з цистерною DAF дев'ятеро осіб загинули і четверо з травмами різного ступеня госпіталізовані.

Читайте також: На Одещині зіткнулися маршрутка з вантажівкою: дев'ять загиблих

Удар внаслідок зіткнення був настільки сильний, що знесло ліву частину мікроавтобуса, і він перекинувся. Усі загиблі перебували під час аварії в маршрутці, водій вантажного автомобіля практично не постраждав.

На місце масштабної автоаварії виїжджали також в.о. голови Одеської облдержадміністрації Світлана Шаталова та керівники облпрокуратури і ГУ НП в області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-