Суд арештував підозрюваного у вбивстві трьох працівників АЗС у Миколаєві

Суд арештував підозрюваного у вбивстві трьох працівників АЗС у Миколаєві

Укрінформ
Суд взяв під варту на два місяці 48-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві своїх колег — 3 працівників АЗС у Миколаєві.

Про це повідомили у пресслужбі Ленінського райсуду м.Миколаєва .

«20 вересня 2019 року в Ленінському райсуді м. Миколаєва відбулося обрання запобіжного заходу відносно чоловіка, якого підозрюють у вчиненні умисного вбивства двох або більше осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Розглянувши клопотання, суд прийняв рішення обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів», - йдеться у повідомленні.

Раніше поліція інформувала, що 18 вересня 2019 року в період з 8:30 до 9:50 години підозрюваний знаходився в приміщенні однієї з АЗС м. Миколаєва, де він працював оператором. Діючи з особистих неприязних відносин, він здійснив з вогнепальної зброї у бік потерпілих не менше чотирьох пострілів. Ними виявилися три чоловіки 1964, 1968, 1987 років народження, які знаходились в даному приміщенні. Після чого з місця вчинення злочину зник.

Внаслідок отриманих вогнепальних поранень потерпілі померли на місці події.

Читайте також: Чоловіку, який розстріляв трьох працівників АЗС у Миколаєві, оголосили підозру

Озброєного зловмисника поліція затримала у той же день. У підозрюваного виявлено велику кількість зброї та боєприпасів: два револьвери, два пістолети, п'ять споряджених магазинів до пістолетів, більше сотні патронів, частина з яких бойові, ніж. Всі ці предмети знаходилися безпосередньо у зловмисника в сумці, яка була при ньому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-