У Линовицькій ОТГ за кошти мікрогранту облаштують туристичний об’єкт

У Линовицькій ОТГ за кошти мікрогранту облаштують туристичний об’єкт

Децентралізація
Укрінформ
У Линовицькій ОТГ Прилуцького району Чернігівщини за 100 тис. грн мікрогранту "Добробут громад" реалізують проєкт "Подорож до легенд Линовицького краю", орієнтований на розвиток туризму.

Про це повідомляється на офіційному сайті Чернігівської ОДА.

"Линовицька ОТГ увійшла до десятки переможців конкурсу мікрогрантів "Добробут громад", який проводив агроіндустріальний холдинг "Миронівский хлібопродукт". Відтак, громада отримає сто тисяч гривень на реалізацію проєкту "Подорож до легенд Линовицького краю", - йдеться у повідомленні.

У межах реалізації проєкту в ОТГ розчистять та облаштують з елементами ландшафтного дизайну територію навколо брами-башти родини графа де Бальмена, наведуть лад у самій башті, відновлять штучний острів (так званий "чайний"), на дамбі відбудують "Місточок кохання", спорудять альтанку в парку Шевченка тощо.

Читайте також: Мешканці Покровської тергромади сплели найдовший тин в Україні

Крім того, буде зроблене маркування туристичного маршруту - встановлені вказівники, інформаційні та попереджувальні знаки, QR-коди з інформацією про туристичні об`єкти та історії, пов’язані з ними.

Линовицька ОТГ була утворена 22 серпня 2017 року шляхом об'єднання Линовицької селищної ради та Бубнівщинської, Даньківської, Новогребельської сільських рад Прилуцького району.

Перші вибори пройшли 24 грудня 2017 року. Населення громади становить 3434 особи.

Фото: day.kyiv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-