У Лиманській тергромаді двом сиротам вручили ключі від квартир

У Лиманській тергромаді двом сиротам вручили ключі від квартир

Децентралізація
Укрінформ
У Лиманській ОТГ на Донеччині двом дітям-сиротам вручили ключі від квартир, придбаних за програмою співпраці «50 на 50» місцевої влади з облдержадміністрацією.

Про це повідомила Лиманська міськрада.

«Лиманщину відвідала начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Тимофеєва, яка разом із Петром Циміданом (Лиманський міський голова) вручила двом дівчатам квартирні ордери та ключі від омріяного житла», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що членами виконкому було прийнято рішення про передачу дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, осіб з їх числа, придбаного житла.

Програма співпраці місцевої влади з облдержадміністрацією у придбанні житла «50 на 50» працює в регіоні третій рік поспіль.

Читайте також: На Миколаївщині громади вчилися відстоювати свої права у процесі об'єднання

«Ми вже бачимо реальні результати прийнятої програми... За 2017-2018 роки програмою було реалізовано 58 млн грн та придбано 236 одиниць житла, 22 з яких придбано спільно з Лиманською міською радою. У цьому році облдержадміністрацією запланована реалізація понад 35 млн грн, плюс 50%-ий внесок партнерів. На сьогодні придбано 59 одиниць житла, до кінця року очікуємо ще 120 щасливих володарів квартир», - розповіла Тимофеєва.

За її словами, Лиманська громада бере активну участь у вирішенні питання забезпечення житлом дітей-сиріт, цьогоріч тут придбано вже 7 квартир.

Фото: krliman.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-