Підозрюваним у вбивстві трьох працівників АЗС у Миколаєві виявився їх колега

Підозрюваним у вбивстві трьох працівників АЗС у Миколаєві виявився їх колега

Укрінформ
Миколаївські поліцейські за підозрою у вчиненні потрійного вбивства працівників АЗС затримали 48-річного колегу загиблих.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«За попередньою інформацією, 48-річний зловмисник, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, розстріляв чоловіків 33-х, 51-го та 59-ти років через неприязні стосунки», - йдеться у повідомленні.

Також поліцейські вилучили з місця злочину його заяву на звільнення.

У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів та злагоджених і професійних дій озброєного злочинця встановили та розшукали. Він знаходився за місцем мешкання у Інгульському районі. Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: Поліція затримала підозрюваного у вбивстві трьох людей на АЗС в Миколаєві

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками п. 2 ч. 2 ст. ст. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавленням волі. Процесуальне керівництво здійснює обласна прокуратура.

Читайте також: На заправці у Миколаєві знайшли застреленими трьох людей

Відомо, що загиблих - механіка, оператора та касира, виявила дружина одного з них, коли тривалий час не могла додзвонитись до свого чоловіка. На крики жінки прибігли перехожі, які викликали поліцію.

Як уже повідомляв Укрінформ, у Миколаєві на АЗС знайдено мертвими трьох людей. Повідомлення надійшло до поліції 18 вересня близько 12:20.

Фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-