Прифронтовому селищу Піски повернули світло

Прифронтовому селищу Піски повернули світло

Укрінформ
Представники громадської організації “Об'єднання учасників АТО та волонтерів “Передова”” (м. Енергодар Запорізької області) допомогли українським військовим з ремонтом та модернізацією електромережі у селищі Піски.

Про це повідомив пресофіцер 55 артбригади, лейтенант Андрій Безрук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Представники громадської організації “Об'єднання учасників АТО та волонтерів “Передова”” (м. Енергодар Запорізької області) допомогли українським військовим з ремонтом та модернізацією електромережі у селищі Піски. У тісній взаємодії з підрозділами цивільно-військового співробітництва оперативно-тактичного угруповання “Схід” Об'єднаних сил фахівцям-енергодарцям вдалось налагодити електроживлення від найближчої цивільної підстанції до населеного пункту Піски. До того ж — у максимально бойових умовах: з першого разу прокласти кабель не вдалось через роботу ворожого снайпера”, - зазначив він.

Було прокладено понад 3300 м кабеля та забезпечено електроживленням медичний пункт, крайні блокпости Об'єднаних сил, військові підрозділи, які базуються у Пісках та цивільне населення. До цього українські воїни та місцеві отримували живлення від генераторів; тепер є можливість підключати навіть побутову техніку. 

Читайте також: Чотири країни Центральної Америки залишилися без світла через аварію

Селище Піски поблизу Донецька називають справжнім бастіоном опору української армії. Вже понад п'ять років українські воїни виконують завдання за призначенням у цьому населеному пункті, забезпечуючи також мінімальні побутові потреби нечисленному цивільному населенню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-