Керівник миколаївського

Керівник миколаївського "автодору" вийшов під заставу — майже два мільйони

Укрінформ
За керівника Служби автодоріг у Миколаївській області внесли заставу у розмірі майже 2 млн грн.

Відповідна інформація оприлюднена на сторінці Вищого антикорупційного суду у Facebook.

“Сьогодні, 16 вересня 2019 року, на спеціальний рахунок Вищого антикорупційного суду для внесення застави надійшли кошти в обсязі відповідно до рішення суду”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 13 вересня, слідчим суддею Вищого антикорупційного суду було обрано запобіжний захід ексчиновнику у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі майже 2 млн грн.

12 вересня детективи Національного бюро повідомили керівнику Служби автомобільних доріг у Миколаївській області про підозру в отриманні у поєднанні з вимаганням 300 тис. грн та 90 тис. доларів неправомірної вигоди.

Читайте також: НАБУ повідомило про підозру керівнику Служби автомобільних доріг Миколаївщини

Слідство встановило, що в серпні 2019 року підозрюваний висунув вимогу і отримав 300 тис. грн від приватної компанії за сприяння в перерахуванні їй майже 4,62 млн грн як оплати за фактично виконаний ремонт дороги Н-11 Дніпро-Миколаїв.

Менше ніж за місяць потому підозрюваний повторно висунув вимогу з одержання частини коштів, сплачених підконтрольною йому державною установою приватному підприємству, цього разу у сумі 90 тис. дол. США. Під час одержання коштів очільника Служби автодоріг у Миколаївській області було затримано "на гарячому" за підозрою у вчиненні злочину.

Фото: НАБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-