Поліція розшукує підозрюваного у вбивстві бойовика

Поліція розшукує підозрюваного у вбивстві бойовика "ДНР" у Маріуполі

Укрінформ
Поліція Донеччини розпочала операцію з розшуку підозрюваного у вбивстві колишнього бойовика «ДНР» Романа Джумаєва, застреленого сьогодні.

Про це 16 вересня повідомили в поліції Донецької області, розмістивши на своєму сайті прикмети підозрюваного.

"Прикмети зловмисника: вік 30-40 років; зріст приблизно 180 см; тілобудова середня спортивна; одягнений у чорні штани та чорну футболку. Якщо ви маєте будь-яку інформацію про подію або підозрюваного, повідомляйте за телефоном 102", - звернулися до можливих свідків поліцейські.

Зазначається, що про постріли у квартирі багатоповерхівки до поліції повідомила сусідка, на місце було спрямовано слідчо-оперативну групу. У тамбурі було виявлено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Обставини вбивства встановлюються.

Читайте також: У Маріуполі розстріляли бойовика "ДНР", випущеного під домашній арешт

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі в понеділок, 16 вересня, розстріляли бойовика «ДНР» Романа Джумаєва, випущеного судом під домашній арешт. За попередньою інформацією, в чоловіка вистрелили 7 разів, він помер до приїзду «швидкої».

Джумаєва звинувачували у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (тероризм). Останнє засідання відбулося на початку серпня. Жовтневий районний суд змінив запобіжний захід підозрюваному на домашній арешт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-