Отруєння газом в Мукачеві: один хлопчик — досі у лікарні

Отруєння газом в Мукачеві: один хлопчик — досі у лікарні

Укрінформ
Майже усі діти, які отруїлися газовим балончиком в школі в Мукачеві, виписані з лікарні додому. Наразі в інфекційному відділені обласної лікарні перебуває тільки один хлопчик, якого привезли у важкому стані.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив головний лікар Закарпатської обласної дитячої лікарні Роман Шніцер.

“Щодо стану дітей, які поступили 13 вересня до обласної дитячої лікарні з ознаками отруєння невідомою речовиною, наразі ситуація наступна. Загалом до медичного закладу поступило 10 учнів Мукачівської ЗОШ, когось привезли на “швидкій”, інших доставили батьки власним транспортом. У дітей було отруєння невідомою речовиною різного ступеня важкості. Наразі майже усі діти виписані додому в задовільному стані,” - повідомив Шніцер.

За його словами, в інфекційному відділенні залишився тільки один хлопчик, у якого раніше були ознаки важкого отруєння.

Завдяки проведеним дезінтоксикаційним заходам, стан дитини нормалізувався і, за прогнозами медиків, він вже сьогодні-завтра теж залишить медзаклад.

Читайте також: Поліція назвала ймовірну причину отруєння дітей у Мукачево

Як повідомлялося, 13 вересня під час уроків в ЗОШ №10 в Мукачеві діти отруїлися невідомою речовиною. У результаті медики повідомили про 7 госпіталізованих школярів. За версією поліції, причиною отруєння дітей був газовий балончик, який хтось розпилив у приміщенні школи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-