На Миколаївщині у потрійному ДТП загинули дві людини

На Миколаївщині у потрійному ДТП загинули дві людини

Укрінформ
На трасі «Одеса — Мелітополь — Новоазовськ» у Миколаївській області у ДТП загинули двоє людей, ще четверо травмовані.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«15 вересня близько 20:15 на 122 км автодороги М-14 «Одеса — Мелітополь — Новоазовськ» 44-річний водій автомобіля Chevrolet Evanda, за попередніми даними, не впорався з керуванням та допустив виїзд на зустрічну смугу руху. Там він зіткнувся з двома автомобілями Toyota Corolla під керуванням мешканців Миколаєва, 43 та 55 років. У результаті автоаварії постраждали водій та п’ятеро пасажирів Chevrolet», - йдеться у повідомленні.

Двоє жінок, 44-х та 34-х років, загинули на місці події, водія, його 18-річного сина та малолітню доньку, а також 33-річного чоловіка з тілесними травмами різного ступеню важкості доставлено до медичного закладу. Водії автомобілів Toyota не постраждали.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3. ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб», що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: В Україні третина ДТП стається через перевищення швидкості — поліція

Наразі тривають слідчі дії. Поліція встановлює обставини ДТП. Призначено ряд відповідних експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-