Акцент на ІТ та “зеленій” енергетиці: у Вінниці стартував міжнародний інвестфорум

Акцент на ІТ та “зеленій” енергетиці: у Вінниці стартував міжнародний інвестфорум

Фото
Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю розпочався VІІ Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА.

«Сьогодні у Вінниці розпочалося одне з найбільш значимих для регіону бізнесових зібрань, адже метою проведення Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України» є презентація вітчизняному та іноземному бізнесу інвестиційного, економічного, агропромислового та енергетичного потенціалу Вінницької області. В ньому беруть участь керівництво регіону, представники дипкорпусу, іноземні делегації, представники бізнесу, органів влади та місцевого самоврядування, а також економічні експерти, науковці та громадські організації», - повідомили в департаменті.

Сьомий інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» / Фото: vezha.vn.ua

Наразі розпочалося пленарне засідання форуму, яке триватиме у готелі «Франція» до 14. 00. Опісля учасники та гості зібрання матимуть змогу взяти участь в роботі трьох платформ ділового спілкування.

Читайте також: “Комуналка” і монополія: Зеленський розповів, що обговорив з Коломойським

З ознайомчим візитом та з метою обговорення перспектив розвитку альтернативної енергетики учасники форуму відвідають завод KNESS PV. Обговорення перспектив розвитку ІТ-індустрії відбудеться на базі компанії LetyShops. Можливості залучення іноземних інвестицій гості форуму обговорять на заводі ТОВ «Барлінек Інвест».

Також під час форуму відбудеться підписання меморандуму про співробітництво між Вінницьким бізнес-клубом та Торгово-промисловою палатою м. Ясси, Румунія.

фото: Vежа

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-