ДТП, хабарі й збут наркотиків: головного патрульного Буковини вимагають звільнити

ДТП, хабарі й збут наркотиків: головного патрульного Буковини вимагають звільнити

Укрінформ
Депутати Чернівецької обласної ради під час сьогоднішнього засідання сесії прийняли звернення до керівництва МВС з проханням висловити недовіру керівнику патрульної поліції області Артуру Шкробу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Направити звернення представників громадськості Чернівців та Чернівецької області до міністра внутрішніх справ України, голови Національної поліції стосовно незадовільної ситуації, що склалася в управлінні патрульної поліції Чернівецької області, та висловити недовіру начальнику управління Артуру Шкробу", - зачитав проєкт протокольного доручення депутат облради Олександр Болтунов.

За відповідне доручення проголосувало 43 із 45 зареєстрованих у сесійній залі депутатів обласної ради.

Перед голосуванням до сесійної зали зайшли близько двох десятків активістів. Вони тримали плакати з вимогою відставки керівника патрульної поліції області.

Читайте також: Смертельна ДТП за участю копів у Чернівцях: з відеореєстратора зникли записи

У своєму виступі активісти пригадали головному патрульному кілька гучних справ щодо працівників його відомства. Зокрема, і про збитого насмерть його підлеглими пішохода минулого року та відсутністю справедливого, на думку активістів, покарання винуватцям аварії.

Крім того, неодноразово патрульних затримували на вимаганні хабарів. А два тижні тому патрульного поліцейського з Чернівців затримали на збуті наркотиків серед своїх колег та цивільних осіб.

Фото: 0372.uа

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-