Миколаїв купить 60 тролейбусів на кошти ЄБРР

Миколаїв купить 60 тролейбусів на кошти ЄБРР

Укрінформ
КП "Миколаївелектротранс" та Європейський банк реконструкції та розвитку підписали кредитну угоду на суму 20 млн євро. На ці кошти місто планує придбати 60 сучасних тролейбусів.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

"КП "Миколаївелектротранс" та Європейський банк реконструкції та розвитку підписали кредитний договір на суму 20 млн євро. В рамках угоди місто планує придбати 60 сучасних тролейбусів, у тому числі, 20 з автономним ходом, модернізувати тролейбусну інфраструктуру", - йдеться у повідомленні.

Від Миколаєва договір підписав директор КП "Миколаївелектротранс" Володимир Євтушенко, якого вповноважила сесія міськради.

"Проєкт з Миколаєвом вже дванадцятий для ЄБРР в Україні. Якщо ми будемо швидко рухатися з процедурами погодження, поставки електротранспорту розпочнуться у першому кварталі 2020 року. З точки зору закупівель передбачається відкритий міжнародний тендер на нову техніку з якісними характеристиками, що визначає місто. Закупівля повинна пройти протягом поточного року", - розповів старший банкір ЄБРР Денис Гайовий.

Читайте також: Франківськ отримав перші білоруські тролейбуси, придбані за кошти ЄБРР

Він також додав, що окрім 20 млн євро кредитних коштів від ЄБРР, Миколаєву нададуть також грантове фінансування на консультаційну підтримку підприємства "Миколаївелектротранс" з точки зору корпоративного розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-