У Бахмуті відновлять Донецьке вище училище олімпійського резерву

У Бахмуті відновлять Донецьке вище училище олімпійського резерву

Укрінформ
У Бахмуті після переміщення з окупованого Донецька відновлять Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. Сергія Бубки.

Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Донецької обласної держадміністрації.

«Стосовно Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, з метою забезпечення власними адміністративними приміщеннями та учбовими класами, спортивною інфраструктурою, з балансу Бахмутського педагогічного училища на баланс закладу здійснено процедуру передачі 5-поверхового гуртожитку, який знаходиться по вул. Благовіщенській, 43», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цей проєкт входить до переліку об’єктів, який затверджено в рамках Надзвичайної кредитної програми Європейського інвестиційного банку. Вартість проєкту за експертним звітом становить 30 млн 272,062 тис. грн. Зараз тривають тендерні процедури з визначення підрядника, після яких розпочнуться необхідні роботи.

Читайте також: У Бахмуті до кінця року збудують обласний лікарсько-фізкультурний диспансер

Також із комунальної власності територіальної громади міста Бахмут на баланс Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки передано стадіон «Авангард». Його реконструкція проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. Зараз виконується коригування кошторисної документації у зв’язку з підвищенням заробітної плати в будівництві, зростанням цін на матеріали, зміни вартості улаштування синтетичної трави, з подальшим проведенням експертизи та тендерної процедури закупівлі на залишковий обсяг робіт: нанесення розмітки, установлення футбольних воріт та кутових прапорців, засипання покриття з синтетичної трави гумовим гранулятом та кварцовим піском.

Також на території стадіону заплановано будівництво учбового корпусу на 400 учнів та студентів навчального закладу спортивного профілю ДВУОР ім. С.Бубки. Вартість робіт за експертним звітом становить 176 млн 330,862 тис. грн. Фінансування планується коштами Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-