Суд наклав арешт на кіоск шаурми, якою отруїлися 40 осіб

Суд наклав арешт на кіоск шаурми, якою отруїлися 40 осіб

Укрінформ
Овідіопольський райсуд Одеської області задовольнив клопотання місцевої прокуратури про накладення арешту на кіоск з продажу шаурми, якою 1 вересня отруїлися 40 осіб.

Про це стало відомо з ухвали Овідіопольського райсуду.

"Дослідивши докази, надані прокурором та слідчим поліції щодо арешту тимчасової споруди нежитлового приміщення площею 20 кв. метрів, яка є предметом кримінального правопорушення, пов`язаного з незаконним продажем продуктів швидкого приготування, суд вирішив задовольнити клопотання, оскільки споруда могла зберегти на собі сліди кримінального правопорушення", - озвучив ухвалу слідчий суддя Євген Козирський.

Як повідомлялося, В Одеській області 1 вересня 40 осіб отруїлися шаурмою, придбаною в павільйоні на вулиці Торговій в селищі Авангард Овідіопольського району. 37 потерпілих, у тому числі дев'ятеро дітей, було госпіталізовано. За результатами досліджень, у них виявлено сальмонелу.

Читайте також: Отруєння шаурмою на Одещині: 23 пацієнти ще в лікарні

При перевірці згаданого кіоску фахівці Держпродспоживслужби виявили ряд грубих порушень санітарно-гігієнічних вимог при готуванні продуктів. Здійснити перевірку об'єкту громадського харчування інспекторам вдалося тільки після залучення поліції.

Власника закладу притягнули до відповідальності, інкримінувавши порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-