Підозрюваного в нападі на копа у Житомирі арештували без права на заставу

Підозрюваного в нападі на копа у Житомирі арештували без права на заставу

Укрінформ
Суд у Житомирі взяв під варту без права внесення застави одного з підозрюваних у нападі на поліцейського, під час якого поліцейський отримав поранення.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира особі застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави строком на 60 діб. Підозрюваного із залу суду відправлено до слідчого ізолятора, що у місті Житомирі», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 9 вересня на Житомирщині ввели оперативний план "Сирена", аби затримати озброєних нападників, які травмували поліцейського Управління поліції охорони у Волинській області. Зловмисники намагалися вихопити у нього з рук сумку з грошима, але правоохоронець встиг закинути її в автомобіль, а його колега заблокував машину зсередини.

Під час інциденту поліцейський отримав поранення в ногу та був доставлений до лікарні.

Голова Національної поліції Сергій Князєв 10 вересня повідомив про затримання одного із нападників. 35-річного громадянина однієї із країн Кавказького регіону правоохоронці затримали поблизу станції метро в Києві.

За інформацією правоохоронців, наразі вже встановлено причетність затриманого до ще кількох аналогічних правопорушень.

Читайте також: Поліція затримала нападника, причетного до поранення копа у Житомирі

Крім того, спільник затриманого, що є 29-річним громадянином однієї із держав Кавказького регіону, перебуває у розшуку. Поліція також повідомила, що виявила сховок підозрюваних у нападі, в якому вилучено пістолети та гранату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-