Поліція провела слідчі дії в трьох приміщеннях банку у Дніпрі

Поліція провела слідчі дії в трьох приміщеннях банку у Дніпрі

Укрінформ
Правоохоронці за ухвалою Жовтневого райсуду Дніпра проводили слідчі дії у трьох будівлях банківської установи у Дніпрі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"11 вересня за ухвалою Жовтневого районного суду м. Дніпра в трьох будівлях банківської установи проводились слідчі дії. Заходи відбулися в межах розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)", - ідеться у повідомленні.

У поліції наголосили, що до проведення слідчих дій в кожному з приміщень залучалися п’ять працівників Соборного відділення поліції та співробітник Придніпровського управління Департаменту кіберполіції.

"Також для забезпечення публічної безпеки залучено полк поліції особливого призначення, який у проведенні слідчих дій участі не брав", - інформують у відомстві.

Читайте також: Завод Коломойського погасив частину боргу ПриватБанку перед НБУ

Наразі досудове розслідування триває.

Раніше ЗМІ повідомляли, що працівники Соборного відділення поліції міста Дніпро проводять обшуки у Центральному офісі ПриватБанку.

Водночас, прессекретар ПриватБанку Ілля Коновалов у коментарі кореспондентові Укрінформу заявив, що до офісу Приватбанку в Дніпрі приходили озброєні люди, але ніяких слідчих дій не проводилося. У сам офіс вони не були допущені службою безпеки банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-