На Одещині ДСНС перевірила понад двісті готелів після пожежі в

На Одещині ДСНС перевірила понад двісті готелів після пожежі в "Токіо Стар"

Укрінформ
Після пожежі в "Токіо Стар", ДСНС в Одеській області провела понад двісті позапланових перевірок готелів, закладів відпочинку та оздоровлення. За результатами складено 78 адмінпротоколів про порушення протипожежної безпеки.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.

"На виконання доручення Прем’єр-міністра України та у зв’язку з пожежею у готелі "Токіо Стар" фахівці ДСНС з усієї України проводять позапланові заходи державного нагляду готелів та закладів відпочинку та оздоровлення. Рятувальникам належить перевірити 1001 такий об’єкт до 16 грудня поточного року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час перевірок особливу увагу звертають на обладнання приміщень системами протипожежного захисту (сигналізації), наявність джерел зовнішнього протипожежного захисту та первинних засобів пожежогасіння, під’їзні шляхи до будівель і споруд, відповідність шляхів евакуації, тобто на усі чинники, які негативно можуть вплинути на протипожежний стан об’єктів.

Станом на 10 вересня, повідомили в ДСНС, перевірено 228 об'єктів. За порушення правил пожежної безпеки складено 78 адміністративних протоколів на керівників та відповідальних посадових осіб.

Читайте також: Трагедія в Одесі: Поліція ідентифікувала 8 з 9 жертв пожежі в "Токіо Стар"

Як підкреслили в ДСНС, власники деяких об’єктів відсутні на місцях на час перевірки або не допускають представника ДСНС на об’єкт, що унеможливлює її проведення. Про такі випадки фахівці ДСНС інформують правоохоронні органи та органи місцевого самоврядування для впливу на суб’єктів господарювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-