На Донеччині 11 міст, районів та ОТГ зможуть надавати адмінпослуги вдома

На Донеччині 11 міст, районів та ОТГ зможуть надавати адмінпослуги вдома

Децентралізація
Укрінформ
На Донеччині працівники ЦНАПів 11 міст, районів та ОТГ завдяки мобільним кейсам можуть надати адміністративні послуги маломобільним людям у них вдома.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«Адміністративні послуги на дому. Для 11 міст, районів та ОТГ Донеччини це вже реальність - завдяки мобільним кейсам, придбаним місцевими громадами і міжнародними організаціями для Центрів надання адміністративних послуг», - написав очільник області.

Читайте також: 600 ЦНАПів можуть підключитися до інформаційної системи "Вулик"

Він зазначив, що люди, які мають проблеми з пересуванням, через свого представника передають заяву до ЦНАПу, і мобільна бригада приїжджає до них додому.

Робота з мобільними кейсами налагоджена у Дружківці, Маріуполі, Слов’янську, Мар’їнському районі та Лиманській ОТГ. Подібне обладнання вже придбане для Костянтинівки, Краматорська, Покровська, Мангушського району, Бахмутської та Миколаївської ОТГ.

На сьогоднішній день у Донецькій області працює 29 ЦНАПів, за перше півріччя 2019-го вони надали 256,1 тисячі адмінпослуг, а впродовж 2018-го року - 392,3 тисячі, констатував керівник ОДА.

 Фото: decentralization.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-