У Сумах відкрили перший в Україні центр пляжного волейболу

У Сумах відкрили перший в Україні центр пляжного волейболу

Укрінформ
У понеділок, 9 вересня, на базі Сумського державного університету відкрили перший в Україні центр пляжного волейболу, в якому є можливість тренуватися та проводити змагання в будь-яку пору року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Слідуючи гаслу Асоціації міст України та кожного органу місцевого самоврядування – «Спільними зусиллями» – ми разом працюємо над розвитком спорту в місті. Провели реконструкцію Легкоатлетичного манежу, облаштували волейбольні майданчики просто неба, а нині відкриваємо унікальний Центр пляжного волейболу. Дякую всім, хто брав активну участь у його створенні. Переконаний, що його поява дасть новий поштовх для розвитку цього виду спорту в Сумах», – зазначив під час відкриття спортивного об’єкту мер Сум Олександр Лисенко.

У складі центру – два волейбольних майданчики зі штучним підігрівом підлоги та піску, трибуни для глядачів та фітобар, сучасні роздягальні і душові кімнати, приміщення для тренерів та допінг-контролю спортсменів.

Читайте також: Пляжний футбол: Україна програла усі матчі в суперфіналі Євроліги

Як відзначив ректор СумДУ Анатолій Васильєв, волейбольний центр може стати головною базою в Україні для підготовки національних збірних команд і проведення всеукраїнських змагань з пляжного волейболу, оскільки в університеті є зручна інфраструктура з можливістю розселення та харчування команд, басейн, сауни, реабілітаційний центр та медичний супровід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-