У Прилуках рятувальники гасять велику пожежу на сміттєзвалищі

У Прилуках рятувальники гасять велику пожежу на сміттєзвалищі

Фото, відео
Укрінформ
На Чернігівщині вогнеборці гасять велику пожежу на сміттєзвалищі міста Прилуки, що розпочалася 9 вересня в другій половині дня й охопила майже 1 га площі.

 Про це у Facebook повідомила пресслужба управління ДСНС у Чернігівській області.

 "09 вересня о 16.20 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в м. Прилуки на території полігону твердих побутових відходів. Вогнем знищено сміття на площі близько 1 га. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи", - йдеться у повідомленні.

До гасіння оперативно було залучено 26 осіб особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки пожежно-рятувальних підрозділів м. Прилуки та смт. Ладан, а також 5-го Державного пожежно-рятувального загону з охорони об'єктів нафтогазовидобувного комплексу. Станом на 18.50 пожежу локалізували. Гасіння триває.

Читайте також: У Бердичеві відучора гасять сміттєзвалище

На відео обласної філії Суспільного телебачення — телеканалу UA.Чернігів — видно, який великий стовп диму від пожежі стоїть над Прилуками.

Як раніше повідомляло агентство, у понеділок на Київщині рятувальники ліквідовували займання на території несанкціонованого сміттєзвалища на площі близько 1 га.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-