У Дніпрі влаштували флешмоб на підтримку звільнених політв’язнів

У Дніпрі влаштували флешмоб на підтримку звільнених політв’язнів

Фото
Укрінформ
У Дніпрі на підтримку звільнених військовополонених і політв’язнів Кремля влаштували патріотичний флешмоб. 

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міськради.

Акцію провели на Центральному мосту, вздовж якого близько сотні юнаків і дівчат і небайдужі містяни розгорнули стометровий прапор України.

«Наші хлопці нарешті вдома. У день їхнього повернення у Дніпрі пройшов третій Молодіжний форум. Тому, щоб підтримати звільнених хлопців, показати, що їх чекала уся країна, разом із молоддю вирушили на щойно відкритий Центральний міст із прапором України, який розгорнули уздовж переправи. Міст єднає два береги і це символ єднання усієї України, новітня сторінка історії нашої держави», – підкреслила Дар’я Біла, заступниця директора-начальника управління молоді, позашкільної роботи та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

У Дніпрі на підтримку звільнених бранців влаштували патріотичний флешмоб / Фото: Дніпровська міська рада

Також у Дніпрі відбулася хода з розгорнутим прапором ВМС, що асоціюється зі звільненими моряками, і українською символікою.

Захід у Дніпрі, присвячений поверненню в’язнів з полону / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

Активісти взяли прапор з музею АТО і пройшлись центральним проспектом Дніпра на честь повернення моряків, а також з вимогою звільнити всіх військовополонених. 

Читайте також: Переселенка з Криму передала Балуху нову вишиванку замість вкраденої при етапуванні

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 7 вересня, між Україною і Росією відбувся обмін в форматі 35 на 35. На батьківщину повернулися 11 незаконно засуджених українців: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих, Микола Карпюк, Олексій Сізонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов, а також 24 моряки, які були захоплені Росією у районі Керченської протоки у листопаді 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-