У Миколаєві презентували елементи моделі

У Миколаєві презентували елементи моделі "Держава у смартфоні"

Фото
Укрінформ
У Миколаєві презентували геоінформаційну систему містобудівного кадастру та систему управління активами міської ради, що є елементом моделі "Держава у смартфоні".

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

"6 вересня відбулась презентація результатів впровадження геоінформаційної системи містобудівного кадастру та системи управління активами міської ради, що є елементом моделі Президента України "Держава у смартфоні". Миколаїв одним з перших в Україні запровадив онлайн портал", - йдеться у повідомленні.

У Миколаєві презентували елементи моделі "Держава у смартфоні" / Фото: mkrada.gov.ua

Кадастр має слугувати для планування розвитку території міста і його інфраструктури, спрощення погоджувальних процедур, формування аналітичної інформації, скорочення терміну надання муніципальних послуг тощо.

Робота над створенням електронної системи розпочалась наприкінці минулого року. І сьогодні система вже запущена у тестовому режимі. Триває процес наповнення бази даних.

Читайте також: Держава у смартфоні: Гончарук розповів про повну цифровізацію України до 2020

Незабаром свої дані мають надати "Миколаївоблтеплоенерго", ПрАТ Миколаївська "ТЕЦ" та інші. Планується максимальне охоплення всіх міських служб і відповідних структурних підрозділів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-