Через Новий міст у Дніпрі пустили безкоштовні автобуси

Через Новий міст у Дніпрі пустили безкоштовні автобуси

Укрінформ
У Дніпрі через Новий міст, який ремонтували останні три роки, пустили безкоштовні автобуси.

Про це повідомив завідувач сектором контролю та моніторингу Департаменту транспорту Дніпровської міськради Іван Васючков на своїй сторінці в Facebook.

«Нарешті багато городян, для яких переїзд з лівого берега на правий і навпаки останнім часом перетворився на справжні тортури, зможуть зітхнути з полегшенням. Зранку 6 вересня через міст можна проїхати за рахунок міської влади на безкоштовному автобусі», - повідомив Васючков.

За його інформацією, автобуси їдуть від Набережної лівого берега (біля ТЦ “Вавилон”) до Набережної правого (біля причалу річкового трамвая).

Безкоштовний переїзд в автобусах триватиме до офіційного відкриття мосту 14 вересня.

Як повідомляв Укрінформ, 12 липня Президент Володимир Зеленський і міський голова Дніпра Борис Філатов уклали парі щодо добудови Нового мосту за два місяці. Якщо споруду не добудують у зазначений термін, мер має піти з посади.

Читайте також: У столиці з арки Подільсько-Воскресенського мосту зняли тимчасові опори

Центральний (Новий) міст - автомобільний міст, що зв'язує центр Дніпра з лівобережною частиною міста (вулицю Коцюбинського і Слобожанський проспект). Відкритий 5 листопада 1966 року; його довжина становить 1478 м, ширина - 21 м.

У 2017 році міськрада Дніпра закрила Новий міст на реконструкцію, яку планували завершити до кінця року. Під час ремонтних робіт неодноразово виникали скандали з підрядником, а кошторис зріс майже на третину.

Міський голова Дніпра Борис Філатов повідомляв, що порушено щонайменше сім кримінальних справ, які пов'язані з цим мостом.

Фото: Відкритий

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-