Громада на Сумщині отримала сучасну комп’ютерну техніку

Громада на Сумщині отримала сучасну комп’ютерну техніку

Децентралізація
Укрінформ
Тростянецька ОТГ Сумської області отримала комп’ютерну техніку для свого Центру надання адміністративних послуг.

Техніка надана в рамках Програми «U-LEAD з Європою», яка спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією, повідомив кореспонденту Укрінформу голова громади Юрій Бова.

«Громада отримала 13 комп’ютерів та 7 багатофункціональних пристроїв для Тростянецького центру надання адміністративних послуг і комп’ютер та багатофункціональний пристрій для фахівця, що працюватиме віддалено у Кам’янському старостинському окрузі», - розповів Бова.

За його словами, отримана техніка дозволить значно покращити якість надання адміністративних послуг, зокрема скоротити терміни надання послуг, позбавитися черг до спеціалістів.

Читайте також: Територіальні громади Полтавщини - лідери фінансової спроможності

«Забезпечення ЦНАПу технікою відбувається відповідно до концепції його створення, розрахованої на 2018-2020 роки. Крім оргтехніки за міжнародною Програмою “U-LEAD з Європою” також закуповуються нові меблі, програмне забезпечення, здійснюється навчання працівників», - поінформував керівник громади.

Тростянецька ОТГ увійшла до переліку 115 громад з 22 областей України, які отримають допомогу в рамках впровадження напряму з покращення якості надання адмінпослуг Програми «U-LEAD з Європою».

 Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-