У Тернополі посилюють заходи безпеки через замах на життя ректора

У Тернополі посилюють заходи безпеки через замах на життя ректора

Укрінформ
У Тернополі вживатимуть заходи посиленої безпеки після резонансного замаху на життя тернопільського ректора, який стався напередодні.
Відповідне розпорядження підписав міський голова Тернополя Сергій Надал, повідомляє пресслужба міськради.

«У зв’язку із загрозою вчинення терористичних або диверсійних актів та враховуючи оперативну інформацію від правоохоронних органів, очільник Тернополя Сергій Надал доручив виконавчим органам влади вжити додаткових заходів безпеки. Над посиленими заходами першочергово працюватимуть виконавчі органи, які координують діяльність освітніх, медичних, культурних, молодіжних закладів та установ, підприємств житлово-комунальної сфери», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у найближчий час керівникам відповідних підприємств, установ, організацій буде доведено до неухильного виконання Пам’ятку першочергових дій у разі виявлення невідомих предметів.

Читайте також: Вибух на подвір’ї ректора тернопільського вишу кваліфікували як замах на вбивство

Як повідомляв Укрінформ, 4 вересня о 7.50 до чергової частини Тернопільського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї приватного будинку у приміському селі Петриків стався вибух і є постраждалі.

Встановлено, що саморобний вибуховий пристрій спрацював на обійсті ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого. Від вибуху поранень зазнав сам господар та його дружина. Потерпілі госпіталізовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-