У лікарнях через отруєння залишаються понад 60 осіб

У лікарнях через отруєння залишаються понад 60 осіб

Укрінформ
В Україні 62 особи залишаються госпіталізованими через харчове отруєння.

Про це повідомляє ДСНС.

Зокрема, як зазначається, 4 вересня до ДСНС надійшла інформація, що протягом 3 та 4 вересня до Новояворівської ЦРЛ з підозрою на харчове отруєння госпіталізовано 11 осіб (з них 1 дитина), які 31 серпня святкували весілля в ресторані “Фазенда” у с. Наконечне Яворівського району, що на Львівщині.

"Протягом 2 та 3 вересня до Любешівської ЦРЛ з підозрою на харчове отруєння госпіталізовано 16 осіб (з них 2 дитини), які 31 серпня відвідували кафе “Олеся” у с. Залізниця Любешівського району (Волинська обл. - ред.)", - додали у ДСНС.

Окрім того, поінформовано, що у період з 2 по 4 вересня до Черкаської інфекційної лікарні з підозрою на харчове отруєння госпіталізовано 12 осіб (з них 5 дітей), які вживали напівфабрикати придбані у магазині “Делікат плюс” м. Черкаси.

Читайте також: На Львівщині шестеро студентів потрапили з гепатитом до лікарні

Крім того, в Одесі станом на 7 год. 4 вересня в міській інфекційній лікарні залишаються госпіталізованими 23 особи, які вживали шаурму в с. Авангард Овідіопольського району.

У всіх випадках проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Раніше повідомлялося, що у Черкасах госпіталізовано 9 людей, у тому числі 5 дітей, які вживали в їжу млинці з різною начинкою, придбані у одному із супермаркетів міста, з попереднім діагнозом "гостра кишкова інфекція".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-