ДТП на Львівщині: постраждали 12 дітей

ДТП на Львівщині: постраждали 12 дітей

Оновлено
Укрінформ
У результаті зіткнення мікроавтобуса, легкового автомобіля та пасажирського автобуса на Львівщині госпіталізовано 12 дітей та двох чоловіків.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

"Унаслідок ДТП із тілесними ушкодженнями госпіталізовано 12 дітей віком 10-12 років та обох водіїв автобуса. Водій Volkswagen, 22-річний мешканець міста Буськ, не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Mercedes Vito, 31-річний іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом Neoplan та з автомобілем Volkswagen Jetta.

На момент автозіткнення в автобусі перебувало 49 дітей та двоє дорослих, які мешкають у Чернігівській області, а також двоє водіїв віком 53 та 66 років, жителі міста Чернігів.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також: У Туреччині сталося ДТП зі шкільним автобусом: дев’ятеро постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, 4 вересня о 20 год. 59 хв. на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Дідилів Кам’янко-Бузького району сталося зіткнення мікроавтобуса, легкового автомобіля та пасажирського автобуса (перевозив 49 осіб з них 45 дітей), внаслідок чого загинула 1 особа (водій мікроавтобуса, громадянин Німеччини) та постраждало 13 осіб (з них 11 дітей 2005 - 2009 р.н.), яких госпіталізовано до лікарні.

Фото: Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Відділ комунікації поліції Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-