У Тернополі позачергово засідала координаційна група Антитерористичного центру СБУ

У Тернополі позачергово засідала координаційна група Антитерористичного центру СБУ

Укрінформ
Позачергове засідання координаційної групи Антитерористичного центру Служби безпеки України відбулося у Тернопільському управлінні СБУ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Управління СБУ в Тернопільській області.

"У Тернопільському управлінні СБУ відбулось позачергове засідання координаційної групи Антитерористичного центру Служби безпеки України. У зв’язку із низкою посягань на життя і здоров’я мешканців області, вчинених із застосуванням саморобних вибухових пристроїв, представники місцевих суб’єктів боротьби із тероризмом узгодили заходи з посилення контролю за розвитком оперативної ситуації в обласному центрі, а також попередження аналогічних протиправних проявів у майбутньому", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що наразі співробітники СБУ, в межах своїх повноважень, надають всебічне сприяння органам внутрішніх справ у розслідуванні таких злочинів, а також взаємодіють із державними органами і громадянами у напрямку недопущення можливих шкідливих наслідків від потенційного використання вибухових пристроїв у місцях масового перебування людей.

Читайте також: Вибух на подвір’ї ректора тернопільського вишу кваліфікували як замах на вбивство

Також Управління СБУ в Тернопільській області звернулося до краян із проханням зберігати пильність і пам’ятати, що їхня безпека залежить не тільки від професіоналізму правоохоронців, а й від уважності та правильності дій кожного із потенційних учасників екстремальної ситуації.

Читайте також: Вибух на подвір’ї ректора тернопільського вишу: поліція знайшла записку з погрозами

Як повідомляв Укрінформ, 4 вересня о 7.50 до чергової частини Тернопільського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї приватного будинку у приміському селі Петриків стався вибух і є постраждалі.

Встановлено, що саморобний вибуховий пристрій спрацював на обійсті ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого. Від вибуху поранень зазнав сам господар та його дружина. Потерпілі госпіталізовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-