Секретар міськради Борисполя, якого Зеленський назвав

Секретар міськради Борисполя, якого Зеленський назвав "розбійником", побив людину

Укрінформ
Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок 29 серпня напав на громадського активіста в будівлі міськради.

Про це поліції стало відомо з соціальних мереж, інформує прес-служба ГУНП в Київській області.

"Після отримання повідомлення до міської ради Борисполя одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила і допитала свідків. В процесуальному порядку вилучила відео з камер спостереження, вивчила його і долучила до матеріалів кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський вигнав із залу секретаря Бориспільської міськради

Слідчі подали клопотання до суду з метою отримання тимчасового доступу до медичної документації та подальшого призначення судово-медичної експертизи.

"Вона буде призначена після одужання побитого громадянина і визначить тяжкість завданих тілесних ушкоджень", - наголошується в повідомленні.

За даним фактом слідчими розслідується кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Готується проєкт підозри для подальшого направлення в прокуратуру області та оголошення підозри нападникові.

Читайте також: Після перепалки з Президентом Годунок звернеться до СБУ із запитом щодо компромату

Нагадаємо: 10 липня, президент Володимир Зеленський у Борисполі представив нового голову Київської ОДА - Михайла Бно-Айрияна. На офіційній зустрічі обговорювалося питання функціонування Бориспільської лікарні. Між президентом і секретарем Бориспільської міськради Ярославом Годунком сталася перепалка.

В результаті суперечки Зеленський заявив, що Годунок був засуджений за розбій з тяжкими тілесними ушкодженнями. Президент назвав чиновника "розбійником" і вигнав його із зали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-