Президент доручив до 20 вересня доповісти про підготовку до зими

Президент доручив до 20 вересня доповісти про підготовку до зими

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доручив профільним відомствам до 20 вересня доповісти про стан підготовки до опалювального сезону, графік накопичення газу та вугілля.

Про це він заявив під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради, Кабінету міністрів та правоохоронних органів, повідомляє пресслужба глави держави.

«До 20 вересня 2019 року профільні відомства мають доповісти щодо забезпечення підготовки до опалювального сезону, зокрема чіткого графіка накопичення достатньої кількості енергетичних ресурсів (газу та вугілля), готовності регіонів до зимового періоду. Надалі повинен проводитися щотижневий моніторинг», – сказав Президент.

Відповідальними за це питання Зеленський назвав Прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністра енергетики та захисту довкілля Олексія Оржеля та міністра розвитку громад і територій Альону Бабак.

Читайте також: Зеленський доручив підготувати план реструктуризації Укрзалізниці до кінця року

Крім того, до 1 січня 2020 року галузеве міністерство, за словами глави держави, має підготувати лоти для проведення конкурсів на отримання спеціальних дозволів для видобутку нафти та природного газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-