Обвал будинку у Дрогобичі: двох комунальників відправили під домашній арешт

Обвал будинку у Дрогобичі: двох комунальників відправили під домашній арешт

Укрінформ
Під домашнім арештом перебувають комунальники, яких затримали за фактом обвалу будинку у Дрогобичі.

Про це повідомила пресслужба обласного управління Нацполіції.

"Підозрювані у службовій недбалості, що спричинила руйнування частини будинку у Дрогобичі, перебувають під домашнім арештом. Таку міру запобіжного заходу - домашній арешт строком на шістдесят діб, обрав для працівників одного з дрогобицьких комунальних підприємств, 57-річного чоловіка та 60-річної жінки, суд",- йдеться у повідомленні.

Поліцейські також повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Дрогобичі ховають загиблих внаслідок обвалу будинку

Як повідомлялося, у ніч на 28 серпня у райцентрі Дрогобич на Львівщині стався обвал одного із під`їздів чотириповерхового житлового будинку.

29 серпня о 18:00 у місті Дрогобич роботи з розбору завалу будівельних конструкцій було завершено в повному обсязі. Було виявлено тіла 8 осіб.

Загалом у ході пошуково-рятувальних робіт силами ДСНС врятовано 7 людей, у тому числі 5 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-