Лисичанськ попередили про відключення води через борги

Лисичанськ попередили про відключення води через борги

Укрінформ
Влада Лисичанська попередила мешканців міста про відключення їхніх осель від водопостачання.

Інформація оприлюднена пресслужбою Лисичанської міської ради.

«Отримано повідомлення від ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» про повне відключення з 9.00 год 30.08.2019 року від постачання електроенергії об’єктів ЛКСП «Лисичанськводоканал», у зв’язку з порушенням договору щодо розрахунків за спожиту електроенергію ЛКСП «Лисичанськводоканал». Просимо зробити необхідний запас води», - йдеться в повідомленні.

При цьому, у разі відключення електроенергії на об’єктах ЛКСП «Лисичанськводоканал» міська влада обіцяє організувати підвоз води ГУ ДСНС України в Луганській області для соціальної сфери та населення згідно з графіками, які будуть розміщені на сайті додатково.

Дебіторська заборгованість перед ЛКСП «Лисичанськводоканал» станом на 01.08.2019 року становить 77 млн 389,3 тис. грн у т. ч. заборгованість населення становить 69 млн 152,0 тис. грн.

Читайте також: Затоплення шахти на Донбасі загрожує екологічною катастрофою — Волинець

Найбільший дебітор по підприємствах – ПАТ «Лисичанськвугілля» - 3419,0 тис. грн.

У разі погашення заборгованості ЛКСП «Лисичанськводоканал» зможе внести попередню оплату ТОВ «ЕНЕРА СХІД» за електроенергію та ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» за розподіл та передачу електроенергії, то ж міська рада просить усіх споживачів ЛКСП «Лисичанськводоканал» погасити заборгованість, у разі наявності, за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-