Окупанти продовжують відправляти потяги з вугіллям до Росії - ОБСЄ

Окупанти продовжують відправляти потяги з вугіллям до Росії - ОБСЄ

Укрінформ
Місія ОБСЄ зафіксувала вранці 26 серпня потяг з вагонами, що йшов у східному напрямку через залізничну станцію в окупованому Суходільську приблизно за 20 км від кордону з РФ.

Про це йдеться в опублікованому у вівторок звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. 

"Вранці 26 серпня БПЛА СММ дальнього радіуса дії зафіксував потяг (локомотив та 12 порожніх вагонів для перевезення вугілля), який прямував у східному напрямку через залізничну станцію в н.п. Суходільськ (непідконтрольний урядові, 38 км на південний схід від Луганська) приблизно за 20 км на захід від кордону з Російською Федерацією", - йдеться у звіті.

Як відомо, безпілотник СММ ОБСЄ дальнього радіуса дії зафіксував вночі 22 серпня транспортні засоби й людей у полі біля кордону з РФ в непідконтрольному урядові районі Донецької області.

Читайте також: ОБСЄ нарахувала 27 невідведених "Градів" на окупованих територіях

Крім того, уночі 22 серпня безпілотник СММ зафіксував, ймовірно, вантажний поїзд для перевезення пального (у складі 20 вагонів), який рухався на південь через залізничну станцію в н. п. Кумшацьке (непідконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька) у напрямку н. п. Софіївка (непідконтрольний урядові, 40 км на північний схід від Донецька), а також поїзд (у складі щонайменше 50 вагонів), який стояв на тій самій станції (за оцінкою, ймовірно, завантажений вугіллям).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-