Убивство морпіха: підозрюваному дали два місяці гауптвахти

Убивство морпіха: підозрюваному дали два місяці гауптвахти

Укрінформ
Військовослужбовцю, якого підозрюють у вбивстві свого товариша по службі в селі Дачне Біляївського району Одеської області, суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою на гауптвахті.

Про це повідомляє пресслужба Біляївського райсуду.

"27 серпня слідчий суддя Біляївського райсуду Одеської області розглянув клопотання слідчого Усатівського відділення поліції Біляївського відділу ГУ НП в Одеській області та застосував до військовослужбовця С., підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на гауптвахті Південного територіального управління військової служби правопорядку строком на 60 днів без визначення розміру застави", - зазначили в суді.

За даними досудового слідства, підозрюваний, будучи військовослужбовцем строкової військової служби військової частини А3821, застосував під час перебування у приміщенні контрольно-пропускного пункту цієї військової частини 25 серпня близько 11 год. 15 хв. наявний у нього автомат АК-74. Пострілом у голову він заподіяв громадянину К. смертельне поранення.

Читайте також: ВМС України підтвердили загибель морського піхотинця

Захисник підозрюваного та підозрюваний не заперечували проти задоволення клопотання прокурора, який довів суду наявність ризику з боку підозрюваного переховуватися від органів досудового розслідування та суду, оскільки він обґрунтовано підозрюється у скоєнні особливо тяжкого злочину, за який військовослужбовцю може бути призначене покарання у вигляді п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Підозрюваний не одружений, дітей не має, що свідчить про відсутність міцних соціальних зв’язків, на території Одеської області не зареєстрований. За його словами, за місцем реєстрації підсудний не проживав, винаймаючи житло в місті Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-