Біля Маріуполя гвардійці застосували зброю, щоб зупинити автівку

Біля Маріуполя гвардійці застосували зброю, щоб зупинити автівку

Укрінформ
На блокпосту біля Маріуполя гвардійці застосували зброю для зупинки автомобіля, відкривши вогонь по колесах. Порушника передано співробітникам Нацполіції.

Про це 25 серпня на своїй сторінці у Facebook повідомив штаб ООС.

«Гвардійці не допустили прориву правопорушника через блокпост... Наразі порушника передано співробітникам Національної поліції України м. Маріуполя», - йдеться у повідомленні.

Під час несення служби на блокпосту, що розташований на східній околиці Маріуполя, військовослужбовці Національної гвардії України для перевірки документів зупинили автомобіль ВАЗ-21013. Від водія було чути сильний запах алкоголю. У штабі заявили, що громадянин К. порушив вимоги військового наряду спробував прорватися через блокпост на транспортному засобі.

“З метою припинення протиправних дій, старшим контрольного пункту було зроблено попередження голосом про застосування зброї та попереджувальний постріл вгору. Проте автомобіль продовжував рух в протилежному напрямку у бік населеного пункту Сопіно, збивши при цьому шлагбаум. Такі дії водія змусили військовослужбовців застосувати зброю для зупинки автомобіля, відкривши вогонь по колесах”, - підкреслюється у повідомленні.

Читайте також: На лінії зіткнення за тиждень прикордонники “завернули” майже 300 осіб

Громадянина К. було затримано та надано йому домедичну допомогу у зв’язку з травмуванням, а на місце події викликано слідчо-оперативну групу та швидку медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-