У Запоріжжі затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці 150 автономерів

У Запоріжжі затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці 150 автономерів

Укрінформ
У Хортицькому районі Запоріжжя працівники поліції затримали чоловіка, який займався викраденням державних реєстраційних знаків з автомобілів та вимагав гроші за їх повернення. Чоловіка підозрюють у крадіжці 150 автономерів.

Про це йдеться у повідомленні ГУНП у Запорізькій області.

"З травня по серпень 2019 року неодноразово судимий за корисливі злочини чоловік 1970 року народження вчиняв крадіжки державних реєстраційних знаків з автомобілів та залишав записки із текстом про їх можливе повернення за винагороду", - повідомили в пресслужбі.

Під час особистого огляду у підозрюваного виявили картки різних операторів зв’язку, блокнот із записками, ножиці, за допомогою яких останній ймовірно знімав номерні знаки. У кімнаті квартири поліцейські вилучили державні автомобільні реєстраційні знаки, записки з текстом «Верну звоните», мобільні термінали, сім-картки, сувенірні купюри.

Читайте також: У Франківську вибухнули дві гранати, загинули чоловік і жінка

Наразі зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєнні близько 150 аналогічних злочинів на території Хортицького та інших районів Запоріжжя.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-