У Херсоні батькам трьох полонених моряків вручили вишиті рушники

У Херсоні батькам трьох полонених моряків вручили вишиті рушники

Фото
Укрінформ
У Херсоні на День Незалежності батькам трьох українських полонених моряків, захоплених на українських кораблях, російськими силовиками в районі Керченської протоки в листопаді 2018 року, вручили вишиті рушники.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Херсоні батькам трьох українських моряків - військовополонених, що були на кораблях, захоплених російськими силовиками, вручили вишиті рушники. Це родини з Херсонщини - батьки моряків Михайла Власюка, Сергія Чуліби та Віктора Беспальченка.

Батькам трьох полонених моряків вручили вишиті рушники у Херсоні / Фото Олександра Корнякова спеціально для Укрінформу

«Сьогодні ми висловлюємо підтримку нашим хлопцям та їх родинам. Споконвіку вважалося, що вишитий рушник є сильним оберегом… Сьогодні ці традиції продовжуються. Сьогодні жінки зі Скадовщини вишили рушники на щасливе майбутнє наших полонених моряків», - оголосили присутнім на заході.

Читайте також: На Марші захисників влаштували флешмоб на підтримку полонених і в’язнів Кремля

Також учасникам заходу роздавали браслети з іменами моряків – земляків. Такі ж браслети передали у райони, звідки приїхали батьки моряків.

Також родинам моряків передали листи-кораблики для їх синів, які написали діти з Херсонщини.

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР у 1991 році Акта проголошення незалежності України – політико-правового документа, який засвідчував новий статус української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-